Типи, особливості та ціна на зварювальні роботи

Типи, особливості та ціна на зварювальні роботи

Зварювання дозволяє отримати нероз’ємні з’єднання завдяки встановлення міжмолекулярного зв’язку між частинами металевої деталі. Матеріали, які підходять для зварювання: чорні метали, різновиди сталі, алюміній, мідь, латунь, бронза, інші кольорові метали.

Розцінки на зварювальні роботи достатньо високі та залежать від обраного типу зварювання. Виділяють такі різновиди сварочних робіт:

- Точкове (контактне). Застосовується для з’єднання кольорових та чорних металів. Мінімізує ризики деформації заготівель в процесі роботи, може застосовуватися для зварювання тонких деталей в будь-яких плоскостях. Відрізняється невеликою ціною зварювальних робіт.

- ММА. В даному варіанті має місце ручне зварювання за допомогою електроду. Головна переваги – можливість роботи з різноманітними металами. Відрізняється простотою методу, можливістю зварювання на будь-яких плоскостях, невисокою вартістю проведення робіт.

- TIG. Аргонно-дугове зварювання за допомогою вольфрамового електроду – це універсальна методика, яка дає змогу з’єднувати різноманітні типи металів. Головна перевага методу – зварювання тонких заготівель від 0,5 мм. Використовується для створення високоякісних швів високої міцності.

- Напівавтоматичне. В даному варіанті в якості зварювального елементу виступає дріт, що автоматично подається на горілку. Забезпечує рівний шов, відрізняється високою швидкістю роботи та високим КПД, використовується для з’єднання листового металу та створення точного шву без механічних пошкоджень.

Переваги використання зварювання BZKU ARDENZ

Апарати, які використовує компанія BZKU ARDENZ для зварювання металів, відрізняються високою якістю та широким вибором функціональних можливостей. Це дозволяє виконувати роботи по зварюванню різних типів металів. Сучасне обладнання працює на основі інтелектуальних алгоритмів, що дозволяє оптимізувати роботу, зробивши деталь, яка буде повністю відповідати запланованим характеристикам (без відхилень, необхідності доопрацювання та подряпин).

Зварювальні роботи використовуються для виготовлення великої кількості деталей, конструкцій, як промислових, так і декоративних.

Сварочні роботи ціна

Вартість зварювальних робіт залежить від великої кількості факторів. Тільки після отримання повного замовлення, ескізу та визначення термінів його виконання, наші менеджери зможуть розрахувати точну ціну.