Фарбування з BZKU ARDENZ – це гарантія довговічності виробів

Фарбування з BZKU ARDENZ – це гарантія довговічності виробів

Порошкове фарбування — це процес сухої фінішної обробки. Воно стало дуже популярним, з’явившись у 1960-х роках в Північній Америці. У промисловості, становлячи 15% її загального ринку, порошок використовується для покриття широкого спектру виробів. Чимало компаній вибирають саме його, оскільки він дозволяє суттєво збільшувати експлуатаційні можливості деталей, конструкцій.

Ця технологія має й інші переваги:

- порошкові фарби можна наносити в один шар, цього не вдасться зробити за допомогою рідких лакофарбових матеріалів.

- не потрібно використовувати розчинники для контролю в’язкості фарби;

- економне використання – порошок, який не осів на поверхню виробу, можна застосовувати повторно;

- фарбування порошком не потребує багато часу;

- фарби є екологічно безпечними, оскільки не містять токсичних сполук;

- можливість вибору високоякісних фарб найвідоміших виробників;

- насиченість палітри фарб;

- широка можливість вибору кольорів.

НА ПОРОШКОВЕ ФАРБУВАННЯ ДИСКІВ – ЦІНА ПРИЙНЯТНА ЗА ВИСОКУ ЯКІСТЬ

Полімерні порошки спочатку наносяться на деталь рівномірно, а потім оплавляють при високій температурі – до 180 – 220 градусів. Це призводить до утворення покриття, яке буде стійким до різноманітних зовнішніх впливів.

Така технологія забезпечує набагато міцніше покриття, ніж рідкі фарби, при цьому надаючи виробу привабливий вигляд. Вироби з порошковим покриттям стійкі до ультрафіолетового випромінювання, вологи, хімічних речовин, екстремальних погодних умов. Фарбування цим методом значно зменшує ризик утворення на них різного роду подряпин та відколів, потертостей та вицвітання, корозії, а також інших проблем, що призводять до швидкого зношування.

Тому порошкове фарбування дисків дуже часто замовляють автомобілісти, оскільки покриття на них стирається, а металеві конструкції руйнуються під впливом корозії, погіршується їхня міцність і при цьому всьому починають виглядати неестетично, псуючи загальний вигляд транспортного засобу. Відновити їх візуальну привабливість, а також сільськогосподарських машин, фаркопів, багажників, бамперів, підвісок, можна, звернувшись до фахівців компанії BZKU ARDENZ.

Якісне порошкове фарбування, ціна якого від нашої компанії доступна, – це чинник, за який нас цінують постійні клієнти. Ми раді будемо новим. Замовляйте в нас цю послугу – і збільшуйте термін експлуатації виробів. Телефонуйте або заповнюйте форму зворотнього зв’язку, розміщену на нашому офіційному сайті.