Фрезерування металу ЧПУ – це гарантія якості та економії коштів

Фрезерування металу ЧПУ – це гарантія якості та економії коштів

На сьогодні одним із важливих напрямків комплексної обробки металів є фрезерні роботи. Без них неможливо обійтися під час виготовлення різноманітних деталей автомобілів, пристроїв, механізмів, корпусів тощо.

У компанії BZKU ARDENZ фрезерна обробка металу на верстатах із чпу здійснюється висококваліфікованими фахівцями, які замовлення клієнтів виконують якісно, професійно і в обумовлені терміни.

Принцип фрезерування металу полягає у дії на метал обертового інструменту під числовим програмним управлінням. Сучасні апарати виконують 3D-фрезерування – обробляють заготовки та деталі за допомогою кількох робочих органів, при чому одночасно і знаходячись у різних площинах. Фрези дозволяють працювати із канавками, різьбленнями, пазами, шестернями, криволінійними та плоскими поверхнями тощо.

ПЕРЕВАГИ ТА ОСОБЛИВОСТІ ФРЕЗЕРУВАННЯ З BZKU ARDENZ

Фрезерування металу на ЧПУ має безліч переваг:

- Швидке виконання замовлення. Автоматичне налаштування необхідно проводити лише один раз, якщо треба створити навіть велику кількість складних деталей. Це дає можливість їх виготовляти численними партіями.

- Високий рівень точності. Програмне забезпечення обладнання дозволяє відтворювати і повторювати деталі з високою точністю, що неможливо зробити на простіших верстатах. При цьому до мінімуму зводиться ризик людської помилки. Це дуже важливо, оскільки запобігає втраті матеріалу при похибках.

- Виготовлення деталей складної форми. Інноваційна комп’ютерна технологія дозволяє отримувати вироби набагато складніші, ніж це було можливо зі старим обладнанням. У них – висока відповідність розмірам та формам поверхні.

- Економія часу та коштів. Поєднання швидкості і точності допомагає заощадити гроші та час порівняно з традиційними фрезерними верстатами. До того ж кількість відходів через точність виготовлення зводиться практично до мінімуму, що призводить до зниження собівартості отриманої продукції.

Звернувшись до компанії BZKU ARDENZ клієнт має можливість чпу фрезерування металу поєднати з токарною обробкою. Отримання послуги в комплексі – це раціональне рішення, при якому економія часу беззаперечна. До того ж від нас – гарантоване виготовлення виробу будь-якої складності без дефектів.

Детальніше ознайомитися із вартістю послуг та знижками на них можна на сайті компанії. Завітайте, зателефонуйте або заповніть форму зворотнього зв’язку. Консультації наших фахівців – професіоналів своєї справи – допоможуть зробити процес замовлення послуги приємним, а кінцевий результат нашої співпраці таким, на який ви очікуєте.