Гнучка металевого листа BZKU ARDENZ – це міцність виробу на довгі роки

Гнучка металевого листа BZKU ARDENZ – це міцність виробу на довгі роки

Гнуття листового металу – це метод, за допомогою якого деформується металевий лист для виготовлення об'ємних заготовок. Компанія BZKU ARDENZ, відмовившись від штампування, щоб виправдати очікування найвибагливіших клієнтів, для цього процесу використовує сучасне обладнання, що гарантує високу точність кутів та лінійних розмірів.

Згинання металу застосовується при виготовленні:

- елементів для різного роду стелажів, систем вентиляції тощо;

- виробів металопрокату;

- частин корпусів;

- елементів кріплення та конструкцій для електротехнічного, медичного, ІТ-обладнання, промисловості, несучих систем радіоапаратури;

- сувенірної продукції, логотипів, вивісок.

У переліку послуг компанії – радіусне згинання листового металу. Для висококваліфікованих працівників фірми створення заготовок під цистерни, бочки, жолоби та іншої продукції, яка потребує дотримання технічних параметрів та максимум збереження товщини листового металу, – це звичний і добре відпрацьований процес. При цьому міцність деталей – гарантовано, оскільки в роботі використовується професійне обладнання, що дозволяє отримати виріб із максимальною точністю та високої якості.

ЗГИНАННЯ ЛИСТОВОГО МЕТАЛУ – ПЕРЕВАГИ ТА ОСОБЛИВОСТІ

Гнучка листового металу має перевагу над його зварюванням, оскільки дозволяє виготовити монолітну конструкцію, яка не матиме шва. Відомо, що він є вразливим місцем, на якому виникнення корозій у подальшому призводить до порушення цілісності виробу. Тож міцність, надійність, довший термін експлуатації виробу при цій технології гарантовані.

Ще один плюс – це естетична привабливість деталі. Вона буде ідеально рівною, чого при зварюванні досягнути не можна.

До фахівці компанії варто звернутися, коли необхідно зробити роботу в комплексі: спочатку лазерним верстатом вирізати розгортку майбутнього виробу, а потім за допомогою листозгинального преса провести її згинання. Приємним бонусом стане і ціна послуги, яка є відносно низькою. Ми допоможемо правильно вибрати радіус згинання листового металу, особливо мінімальний, який залежить від механічних властивостей самого матеріалу.

Компанія BZKU ARDENZ приймає замовлення на виконання всіх видів листового гнуття. З варістю послуги і знижками можна ознайомитися на офіційному сайті. Будьте впевненими в якості нашого обслуговування. Ми вам гарантуємо професійну консультацію, дотримання термінів, виконання роботи швидко і отримання точних деталей відповідно до ваших технічних характеристик.