Координатна пробивка з BZKU ARDENZ – це мінімум проблем і максимум задоволення

Координатна пробивка з BZKU ARDENZ – це мінімум проблем і максимум задоволення

Координатна пробивка (перфорація листового металу) є досить популярною і поширеною, адже вона дозволяє отримати надійний і привабливий виріб на металевих листах із отворами, які мають різну форму і розміри. Для цього використовується координатно-пробивний прес, на якому без термообробки, тобто холоднокатаним способом, виготовляються якісні, міцні заготовки як на товстих листах металу, так і на тонких.

Компанії BZKU ARDENZ пропонує скористатися її послугами. Вона використовує сучасне обладнання, на якому виконуються одразу дві функції: спочатку для формування деталей застосовується лазерна різка, а потім – пробивка. Висококваліфіковані спеціалісти на такому устаткуванні в стислі терміни створюють не лише прості отвори, а й складні.

Як метал для перфорації використовують нержавіючу та оцинковану сталь, алюміній, латунь, мідь, бронзу, кольорові метали.

ПЕРФОРАЦІЯ МЕТАЛЕВОГО ЛИСТА – ПЕРЕВАГИ ТА ОСОБЛИВОСТІ

Працювати з компанією BZKU ARDENZ вигідно, адже технології, які вона використовує, гарантують:

- здійснення швидких операцій,

- отримання мінімальних відходів від виробництва,

- високу точність заготовок при відносно низькій та доступній вартості.

Металевий лист із перфорацією має низку переваг, серед яких – невелика вага, надійність, стійкість до різноманітних негативних чинників і привабливість. Тому його дуже часто використовують у:

- будівництві (облицюванні фасадів, покращення дизайну екстер'єру та інтер’єрів),

- зведенні огорож,

- виготовлення рекламних конструкцій, вивісок,

- конструкцій для ІТ-сфери, промисловості, медицини,

- кріплень та розхідників для енергетичної галузі,

- виготовленні елегантних меблів.


В арсеналі інструментів компанії – різні варіанти квадратних, круглих та прорізних пуансонів. Тому клієнтам пропонуємо виготовлення широкого асортименту продукції за розміром, типом отворів та калібром.

У нас можна зробити замовлення на пробивку матеріалів такою максимальною товщиною: конструкційна сталь – 3 мм, алюміній – 3 мм, нержавіюча сталь – 2 мм, кольоровий метал - 4 мм.

З нами ви зекономите, бо в процесі роботи використовуємо недорогі гази (вартість послуги вдвічі нижча за порізку лазером), замовлення отримаєте швидко (швидкість обладнання становить до 600 ударів за хвилину), матимете точні вироби (мінімальна похибка – ±0,05 мм), перфоруєте надформати.

Метал із перфорацією від нашої компанії – це суцільне задоволення роботою висококваліфікованих працівників і сучасного обладнання. Завітайте на наш офіційний сайт для ознайомтеся з вартістю послуг. Наші менеджери проконсультують із питань, що виникли, і допоможуть із оформленням заявок.