Лазерна різка металу ціна та основні переваги послуги

Лазерна різка металу ціна та основні переваги послуги

Лазерна різка металу – це максимальна зручний сучасний спосіб металообробки. Використання лазеру дозволяє отримати ідеально рівний зріз, який не потребує подальшої обробки та шліфування. Компанія BZKU ARDENZ надає послуги лазерної різки будь якої складності, виконує замовлення клієнтів в максимально стислі строки та на самому високому рівні.

Розкрій металу відбувається за допомогою потужного лазеру. Такий спосіб має багато переваг, головними з яких є:

- Максимальна точність розрізу. Товщина лінії розкрою складає до 0,1 мм.

- Нагрівання металу відбувається виключно у визначених ділянках. При цьому суміжні дільниці полотна не плавляться і не деформуються.

- Лазер не контактує з поверхнею металу напряму, що дозволяє залишити лист ідеально рівним.

- Лазерна різка – повністю автоматизований процес, точність якого не залежить від людського фактору. Це дозволяє виконувати роботи будь-якої складності та точності.

Використання лазеру дозволяє вирізати з металу плоскі заготовки та деталі будь-якого розміру та форми, втілюючи в життя найсміливіші дизайнерські ідеї.

Лазерна різка ціна виконання замовлення BZKU ARDENZ

Сьогодні майже кожний процес розкройки металу відбувається з використанням лазерної технології. Такий спосіб різання дозволяє виконувати велику кількість різноманітних замовлень, в тому числі з нестандартною та фігурної різкою листового металу, листів нержавіючої сталі чи алюмінію. Криволінійна лазерна різка дозволяє виконувати будь-які забаганки клієнта.

Ціна лазерної різки розраховується як правило в хвилинах роботи апарату. В залежності від об’єму замовлення, вартість хвилини складає від 33 до 100 гривень.

Кінцева ціна виконання замовлення залежить від багатьох факторів:

- типу та розміру листа;

- кількості контурів заготовки;

- об’єму робіт;

- наявності додаткових послуг (зварювання, гнуття, фарбування, доставка та ін.).

Щоб отримати точний прорахунок, необхідно зв’язатися за менеджерами компанії BZKU ARDENZ та повідомити всі деталі замовлення.

Лазерне різання металу від BZKU ARDENZ

Швидкість та висока точність різання – основні переваги використання лазеру. Компанія BZKU ARDENZ пропонує виконання замовлень на самому високому сучасному рівні з використанням інноваційного обладнання. Це дозволяє оптимізувати роботу та тримати виріб, який буде точно відповідати очікуваному результату, без відхилень та пошкоджень. Висока точність дозволяє максимально вигідно розмістити деталі на листі, мінімізувавши відходи.