Лазерна різка від BZKU ARDENZ – це передові технології в отриманні точних деталей

Лазерна різка від BZKU ARDENZ – це передові технології в отриманні точних деталей

Альтернативою застарілих методів порізки металу стало різання їх лазером. Ця інноваційна технологія досить популярна. Зазвичай її застосовують на виробничих потужностях. Для цього способу обробки металевих листів притаманна висока точність, яка дозволяє випускати деталі, що мають складний контур. За допомогою комп'ютера здійснюється управління сфокусованим лазерним променем. Для автоматичної розкройки матеріалу необхідно підготувати файл із кресленням потрібного малюнка в спеціальній програмі та перенести його на комп'ютер.

Компанія BZKU ARDENZ, яка надає послуги лазерної різки, застосовує для цього оптоволоконну установку. Ця технологія дає змогу обробляти:

- чорний метал,

- мідь,

- алюміній,

- латунь,

- нержавіючу сталь та сталь, стійку до корозії,

- кольорові метали.

РІЗКА МЕТАЛУ ЛАЗЕРОМ – ПЕРЕВАГИ ТА ОСОБЛИВОСТІ

Серед плюсів методу різки металу лазером такі:

- отримання високої точності зрізу;

- можливість обробки металевих листів різних товщин та різновидів;

- запобігання деформації заготовки в зоні розкрою, яка зазвичай зумовлюється механічним впливом;

- виготовлення деталей серійними партіями;

- лазерна обробка не залишає задирок, нерівних країв, подряпин, тому виріб у більшості випадків не потребує подальшої зачистки;

- можливість вирізати отвори різних форм і діаметрів;

- різні види форм отворів, а також отвори з малим діаметром;

- виконання не тільки прямого, але і фігурного розкрою;

- виключена ймовірність деформації металу навіть найтонших листів.

Якісна лазерна різка металу, ціна якої прийнятна від компанії BZKU ARDENZ, – це той чинник, котрий імпонує кожному клієнту. Ми маємо обладнання для обробки надформатів із робочою зоною до 3 050 x 1 550 мм, лазер потужністю 4 кВт для пришвидшення роботи з тонкими матеріалами, якісно і швидко ріжемо метали складної геометрії. І найголовніше – гарантуємо виготовлення точних деталей (мінімальна похибка – до ±0,1 мм), а також у великих обсягах та стислі терміни (швидкість устаткування становить 300 м/хв). Максимальна товщина для обробки металу становить: 20 мм – конструкційної сталі, 8 мм – алюмінію, 10 мм – нержавіючої сталі, 10 мм – кольорових металів.

З приводу замовлення послуги звертайтеся до спеціалістів нашої фірми. Постійні клієнти вже давно переконалися, що точна, швидка, якісна лазерна різка, ціна пакету послуг зі знижками – це вигоди, на які варто звернути увагу.

Із вартістю різки лазером можна ознайомитися на офіційному сайті компанії.