Перфорація листового металу особливості та переваги послуги

Перфорація листового металу особливості та переваги послуги

Перфорація металевого листа (координатна пробивка) – це операція, яка дозволяє з використання спеціального обладнання робити в металевому листі отвори різної форми та розмірів: круглі, квадратні, прямокутні, овальні та інші. При цьому, можливість комбінації отворів простої форми дозволяє виконувати завдання будь-якої складності.

Координатна пробивка широко використовується для виконання великої кількості завдань, виготовлення різноманітних деталей та конструкцій:

- при припасуванні листів металопрофілю;

- для кріплення листів;

- при виготовленні вентиляційних решіток;

- при виготовленні автомобільних трапів та інші.

Перфорація листового матеріалу незамінна в області автобудівництва та ремонту автомобілів, в рекламній промисловості при виготовленні логотипів та сувенірної продукції, в ІТ та телекомунікаційній сфері, при створенні медичних інструментів та обладнання тощо.

Компанія BZKU ARDENZ пропонує найвигідніші умови співробітництва при виконанні замовлень по перфорації листового металу. Завдяки використанню інноваційного обладнання та високому досвіду роботи, спеціалісти здатні в стислий термін виконати високоякісне координатне пробиття на чорному металі, нержавіючої сталі, алюмінію, міді, латуні, бронзі та інших видах кольорових металів.

Металевий лист із перфорацією характеристики та область використання

Перфоровані листи широко використовуються в різних областях. Завдяки вдалому поєднанню міцності, естетичності та багатофункціональності, вони застосовуються в якості елементів конструкції та декору. Більшу частину листу займають отвори, які можуть відрізнятися за формою та розмірами.

Візерунки з отворів можуть бути розташовані за бажанням замовника: у вигляді певних фігур та рисунків чи асиметрично. Компанія BZKU ARDENZ пропонує можливість виготовлення металевих листів із перфорацією за індивідуальними ескізами замовника. За допомогою сучасного обладнання на листовому металі можна пробити логотип компанії, що є дуже популярною послугою в останні роки.

Сучасне обладнання BZKU ARDENZ для лазерної різки та координатної пробивки

Наявність професійного обладнання дозволяє виконувати одночасно лазерну різку та перфорацію листового матеріалу. Такий тандем у вигляді лазерної перфорації металу дозволяє суттєво прискорити терміни виконання замовлень, а також отримати виріб, який повністю відповідає вимогам замовника, без відхилень та подряпин.