Піскоструй – переваги та особливості послуги

Піскоструй – переваги та особливості послуги

Піскоструй – один з видів обробки різних поверхонь з метою їх очищення. Послуги застосовують при роботі з каменем, склом, металами. За допомогою послуги піскоструя можна очищати метали від нафтопродуктів, слідів корозії, лакофарбового покриття та будь-яких інших забруднень. В залежності від типу матеріалу, який потребує очищення, а також виду «забруднення», використовують різний тиск та якість абразиву, що дає можливість реалізувати різний ступінь жорсткості.

Очищення поверхні здійснюється за допомогою повітряного потоку під великим тиском, який з’єднується з абразивом. Частинки абразивного матеріалу подаються з сопла, що руйнує структуру матеріалу.

Для здійснення піскоструйного очищення використовують високоякісне сучасне обладнання, яке дозволяє проводити роботи високої якості в різних сферах застосування, незалежно від умов та складності завдання.

Піскоструй послуги – види та переваги

Піскоструй дозволяє видалити різні види забруднень з різних поверхонь, в тому числі очистити метал від корозії, окалини, нагару, бітуму, мазуту, штукатурки, краски, лаку та ін.

Така обробка поверхонь широко використовується при проведенні:

- будівництва та реставрації;

- перед фруванням;

- для видалення залишків цементу;

- перед нанесенням антикорозійних або декоративних покриттів;

- очищення рами або днища автомобілю.

Піскострумнева обробка поверхонь дозволяє максимально якісно очистити будь-яку поверхню від різного роду забруднень, що забезпечує високу якість виконаних робіт, та максимально продовжити термін служби деталі чи приладу.

Піскоструй дисків в BZKU ARDENZ

- Піскоструй автомобільних дисків дозволяє видалити бруд, стару краску, підготувати поверхню під нанесення нового покриття. Така обробка допоможе повернути колесу естетичний вигляд, відновити захисні властивості металу. Піскоструй забезпечує кращу адгезію фарби до металевої основи.

- Піскоструй дисків проводиться за допомогою спеціального обладнання. Головна перевага методу – безпечне очищення, яке видаляє стару фарбу, не впливаючи на сам метал. Також слід відзначити високу швидкість та ефективність проведення процедури. Даний спосіб не стоншує металевуу поверхню, залишає його гладким та чистим.

- Вартість виконання робіт по піскоструйному очищенню залежить від виду та об’єму робіт, тому визначається індивідуально для кожного окремого замовлення.