Піскоструминна обробка – ефективне рішення для очистки металевих поверхонь

Піскоструминна обробка – ефективне рішення для очистки металевих поверхонь

Послуги піскоструя є одним із найдешевших способів підготовки металевих конструкцій до зварювальних робіт чи фарбування. Технологія передбачає використання недорогих абразивних порошків або піску під створеним великим тиском. При цьому холодним способом із поверхонь металу знімається не тільки іржа, нагар, лакові і фарбові покриття, бруд, окалини, а й жирова плівка. Ефективність обробки металу регулюється зміною тиску повітря та підбором абразивних часток різних діаметрів. Це можуть бути багатокомпонентні суміші, у складі яких наявні електрокорунд, металевий дріб, подрібнені шлаки. Різні поверхні потребують різну швидкість обдування та склад абразиву.

Піскоструй дисків користується неабиякою популярністю в автомобілістів. Адже відновлення їх із ним буде набагато дешевшим. У руках справжніх спеціалістів вони набувають належного вигляду, а автомобіль перетворюється на презентабельний. За допомогою цієї технологій із колісних дисків ефективно видаляється стара фарба та корозія. Оброблена поверхня стає шорсткою, покращується її адгезія, яка забезпечує в подальшому створення якісного покриття.

ПІСКОСТРУЙ ПОСЛУГИ ВІД BZKU ARDENZ – ПЛЮСИ ТА ОСОБЛИВОСТІ

Піскоструминна обробка має чимало переваг:

- деталі, оброблені за допомогою піскоструминного апарату, після покриття мають довгий термін експлуатації;

- ця технологія гарантує дуже високу якість очищення поверхні: на ній не залишається жодного сліду корозії, після зварювання – окалин, а також масляних забруднень;

- на піскоструй – прийнятна ціна для клієнта, оскільки в роботі використовуються дешеві очисники;

- компактність обладнання дозволяє його використовувати як на великих виробництвах, так і малих;

- очищення можна здійснити в дуже короткі терміни, тому обсяг робіт вдасться виконати великий;

- у технології використовуються тільки екологічні речовини, які не є шкідливими для людини.

Якісний піскоструй, ціна на який вигідна, – це те, що імпонує клієнтам BZKU ARDENZ. Наші спеціалісти замовлення виконають швидко та якісно. З нами ви отримаєте економію, екологічність, захист виробу. Завітайте на офіційний сайт компанії, на якому з менеджерами та консультантами можна зв’язатися за допомогою форми зворотнього зв’язку, або просто зателефонувавши. Ми чекаємо на вас.

Гарантуємо, що, обравши нас, залишитесь задоволеними.