Порошкове фарбування – ціна та особливості використання послуги

Порошкове фарбування – ціна та особливості використання послуги

Порошкове фарбування – сучасний спосіб нанесення полімерних покриттів. Поверхня формується на основі полімерних порошків, які розподіляються за допомогою спеціальних методів та пристроїв. Після заповнення поверхні, нанесений шар порошку оплавляються під дією високих температур, отримуючи суцільний шар. Це дозволяє отримати рівномірне зафарбовування, яке відрізняється високою якість та довготривалістю.

Компанія BZKU ARDENZ пропонує фарбування різних видів металу: чорний, нержавіючу сталь та сталь, стійку до корозії, алюміній, мідь, латунь, бронзу та інші кольорові метали.

Порошкове фарбування користується попитом в великій кількості галузей, включаючи:

- деталі автомобілів та сільськогосподарської техніки;

- металеві конструкції різних типів;

- труби та кріплення;

- дорожні огорожі, дитячі майданчики;

- промислове обладнання та інші.

Особливим попитом порошкове фарбування користується в автомобільній промисловості для відновлення литих та металевих дисків, фаркопів, деталей підвіски, бамперів.

Порошкове фарбування дисків

Порошкове фарбування дисків дозволяє відновити втрачену естетичну привабливість даної деталі, продовжити термін експлуатації дисків, зберегти їх цілісність.

Сучасне обладнання дозволяє отримати якісну поверхню, яка довгий час зберігатиме результат.

Порошкове фарбування має низку переваг, головні серед яких:

- Великий вибір кольорів та насичена палітра. Замовник може обрати варіант фарбування дисків в будь-який колір за шкалою RAL.

- Використання матеріалу найвідоміших та якісних брендів.

- Швидке та економічне фарбування за рахунок використання сучасного та інноваційного обладнання.

- Нанесення фарби в один шар. Що значно прискорює процес, робить його більш простим та дешевим.

- Екологічність. Використання цього способу зафарбовування є вогненебезпечним та повністю нетоксичним, бо у складі порошку немає рідких токсичних розчинників.

Використання порошкового фарбування для дисків та інших поверхонь дозволяє отримати еластичний шар фарби за високою адгезивною здатністю, який відрізняється стійкістю до ударів, корозії, володіє високими електроізоляційними властивостями, не втрачає своїх властивостей під дією лугів, кислот та органічних розчинників. Така фарба легко витримує температурні коливання від -60 до 150 градусів Цельсію.

На порошкове фарбування дисків ціна складається з великої кількості чинників. При цьому вартість порошкового фарбування розраховується в першу чергу на основі площу поверхні. Так, ціна за 1 кв. метр складатиме 190 грн/кв. метр. При оформленні замовлення на площу більше 100 кв. метрів вартість буде розрахована за тарифом 95 грн/кв. метр.