Згинання листового металу: вартість та особливості послуги

Згинання листового металу: вартість та особливості послуги

Згинання листового металу – це популярна послуга в області металообробки, що дозволяє отримати різні за формою металеві деталі, без швів та пошкоджень.

Одна з головних областей застосування зігнутого металу – виготовлення корпусу для приладів, захисних кожухів для авто, меблів з профільної труби. Компанія BZKU ARDENZ пропонує послуги згинання листового металу з використання сучасного обладнання високої точності, що дозволяє виконати роботу швидко та якісно, незалежно від рівня складності.

Серед основних переваг використання даного типу обробки металу слід відзначити наступні:

- відсутність швів, як, наприклад, при використанні зварювання;

- висока точність виготовлення завдяки використанню інноваційного верстату;

- хороша продуктивність, що дозволяє виконувати роботу точно в зазначений термін;

- якісна поверхня в місцях згину, без мікроподряпин та тріщин;

- можливість реалізації великих за обсягом заказів;

- можливість згинання деталей будь-якої складності.

Технологія згинання листового матеріалу

Процес згинання металевих листів дозволяє отримати об’ємні вироби з плоских заготовок. Це робиться за допомогою спеціального листозгинального пресу, який оснащено спеціальним числовим програмним управлінням. Пристрій забезпечує максимально точне згинання під дією тиску. При цьому розмір тиску залежить від товщини та рідновиду металу, а також очікуваного результату.

Один з найважливіших етапів процесу гнуття – є правильно підібраний радіусу згинання. Цей параметр визначає, максимально можливе згинання металевого листа. Якщо значення радіусу занадто мале, то метал може тріснути чи прийняти неправильну форму. При занадто великому розмірі параметру, матеріал може стати надто тонким або деформованим.

Після виконання роботи на пресі, заготовку можно різати, фарбувати, використовувати в якості однієї з частин великої конструкції.

Згинання металу вартість, особливість формування ціни

Кінцева вартість виконання робіт по згинанню листового металу на замовлення залежить від цілого ряду умов:

- складність роботи;

- тип матеріалу;

- товщина деталей;

- термін виконання (термінове чи звичайне замовлення).

Щоб дізнатися ціну, слід сформувати детальну інформацію про виріб та терміни виконання замовлення. Це дозволить встановити точну вартість кінцевої продукції.

В компанії BZKU ARDENZ можна замовити гнуття сталі, алюмінію, міді, латуні, бронзи, інших кольорових металів та сплавів достатньої товщини.