Зварювання з BZKU ARDENZ – це широкий спектр послуг

Зварювання з BZKU ARDENZ – це широкий спектр послуг

Серед послуг компанії BZKU ARDENZ – зварювання. Ця технологія обробки металу, яка полягає у з’єднанні його різних частин, як в побуті, так і в промисловому виробництві користується неабияким попитом. Вона є економічно вигідною, високопродуктивною, дає змогу без проблем виготовляти складні вироби, тому знайшла широке застосування у багатьох галузях, зокрема і в будівництві. Без цього методу також не обійтися при виготовлення деталей у машинобудуванні, унікальних і оригінальних кованих речей, ремонту металевих деталей тощо.

Розцінки зварювальних робіт залежать від багатьох факторів, зокрема і від того, який спосіб застосовується.

ЗВАРНІ РОБОТИ ВІД BZKU ARDENZ - ВИДИ ТА ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ

Нині існує чимало технологій зварювання. При роботі з різними металами варто обирати ті, які підійдуть оптимально. BZKU ARDENZ пропонує такі види зварки:

- Точкове зварювання, котре має декілька варіантів і безпосередньо залежить від самої конструкції деталі. Найбільш цей вид підходить для різнорідних або одного роду чорних та кольорових металів. Технологія є ідеальною для тонких металів. Вона мінімізує виникнення деформації виробу, дозволяє здійснювати зварювання на будь-яких площинах, і головне – низька вартість послуг.

- Зварочні роботи ММА, які передбачають використання електрода. Ця технологія через свою простоту дозволяє працювати з великою кількістю типів металу. Її у своїй практиці широко використовують майстри компанії, у яких нараховується більше 20 років досвіду з таким обладнанням. Діапазон ширини для зварювання металу становить 0,5-10 мм.

- TIG – аргонно-дугове зварювання, яке здійснюється за допомогою вольфрамового електрода. Ця технологія є настільки універсальною, що зварювання металів, котрі належать до різних типів, проводиться без проблем. Особливо вона підходить для тонких металів. Із нею легко працювати з алюмінієм, низьколегованою, нержавіючою та вуглецевою сталлю.

Напівавтоматичне зварювання MIG/MAG, котре має досить високу швидкість роботи та коефіцієнт корисної дії, дозволяє отримувати дуже рівний шов. Метод передбачає автоматичне подання на горілку дрота з флюсовим покриттям або здійснення його із застосуванням газу. За допомогою нього дуже просто зварюється листовий метал.

На офіційному сайті компанії можна знайти прайс на зварювальні роботи. Ціни в ньому приємно вразять наших постійних клієнтів та нових. Детальнішу інформацію уточнюйте в менеджера компанії BZKU ARDENZ.

Намагаємося, щоб вартість послуг була демократичною, а замовлення виконувалися у можливо стислі терміни. Цьому безпосередньо сприяють інноваційний технологічний процес та високий професіоналізм наших працівників, які є справжніми майстрами своєї справи.