Особливості послуги згинання труб, сфера використання

Особливості послуги згинання труб, сфера використання

Послуги з гнуття труб користуються великим попитом при необхідності виготовлення деталей та конструкцій для різних сфер: авіабудівництва, виготовлення вентиляційних систем та різноманітних металевих конструкцій, вирішення багатьох задач в різних областях промисловості.

При згинанні труб відбувається часткова зміна їх форми, що дозволяє надати деталі необхідної форми, змінити діаметр. Порожнисті вироби можна вигинати в різні сторони в залежності від поставлених задач.

Компанія BZKU ARDENZ пропонує виконати цілий комплекс робіт по згинанню труб на замовлення клієнта:

- з відсутністю гострого кута;

- створення металевих виробів з полотна;

- створення профілів;

- гнуття металевого листа з необхідним градусом кута для конкретних заготівель.

Роботи по згинанні труб виконуються на таких металах: чорному, різних видів сталі, алюмінію, міді, латуні, бронзи та інших кольорових металах.

Процес гнуття відносять до «холодної» технології обробки. Для виконання необхідних робіт майстри використовують інноваційне обладнання, що дозволяє оптимізувати процес, виконувати великий об’єм робіт якісно і в найкоротший термін.

На відміну від зварювання, яке раніше використовували для формування необхідної форми металу, гнуття дозволяє отримати безшовні деталі. Завдяки чому конструкція зберігає міцність, збільшується її довговічність та покращується загальна цілісність. При цьому послуга гнуття дозволяє отримати більш точний результат за нижчу вартість.

Згинання труб ціна виконання робіт

Технічні характеристики обладнання, яке використовує BZKU ARDENZ, дозволяє виготовляти вироби у великому об'ємі, з високою точністю та точним дотриманням дедлайнів. Клієнт отримує деталь, яка точно відповідає зазначеним в замовленні характеристикам. Компанія гарантує:

Ідеальний вигин. Допустимий градус кутів складає від 0 до 180 зі збереженням геометрії виробу.

Можливість обробки деталей нестандартних розмірів з діаметром до 42 мм та довжиною до 6 тіс. мм.

При цьому кінцева вартість замовлення буде залежати від багатьох факторів:

- типу та розміру металу;

- кількості необхідних згинів;

- об’єму заказу;

- наявності додаткових послуг.

Ціна на згинання труб формується, головним чином, на основі кількості згинань: від 5 згинань – від 30 грн/згин, більше 10 згинів – від 6 грн/згин.

Щоб отримати точну вартість виконання робіт, необхідно сформулювати завдання та повідомити менеджерам компанії своє замовлення. Спеціалісти BZKU ARDENZ проконсультують по всім питанням, допоможуть обрати оптимальний і самий вигідний варіант.