Основні характеристики послуги вальцювання листового металу

Основні характеристики послуги вальцювання листового металу

Під терміном вальцювання мається на увазі процес деформування металевого листа або заготівлі з метою створення об’ємного виробу. При цьому плоский лист може бути перетворено у просторовий виріб будь-якої складності, розмірів та форми. Для виконання завдання здійснюється прокат металевого листа між спеціальними вальцями. В залежності від кількості та типу вальців, можна надати листу більш просту чи складку форму.

При виконанні послуги з вальцювання металу можуть бути використані листи чорного металу, різних видів сталі, алюмінію, міді, латуні, бронзи та ін.

Послуга затребувана в різних галузях. Найбільшим попитом користується при необхідності виготовлення автомобільних деталей та металевих конструкцій. Вальцювання незамінне при проведенні ремонтних та будівельних робіт, коли необхідне виготовлення ємностей, створення ізоляції на трубопроводі та іншого металевого обладнання нестандартної форми.

Особливості згинання вальцювання металу

Для відмінних за товщиною, гладкістю та іншими характеристиками металевих листів використовуються вальці різного типу. При цьому метал, оброблений за допомогою вальцювання, змінює свої фізичні властивості: стає більш щільним, однорідним за товщиною та рівним.

Існує декілька способів вальцювання металу в залежності від подачі листа:

- Поперек – використовується для створення труб невеликої довжини;

- Вздовж – використовується для створення довгих труб;

- Гвинтова.

Вальцювання металу має кілька переваг перед іншими способами згинання листів:

- максимальная ефективність процесу при його фінансовій доступності;

- незмінність фізико-хімічних властивостей металу;

- отримання якісної деталі без задирок, тріщин, нерівностей, заломів;

- можливість отримання великого діаметру згинання.

Вальцювання листа ціна виконання робіт

Компанія BZKU ARDENZ пропонує виконання робіт по вальцюванню металу різного ступеня складності. Спеціалісти використовують сучасне обладнання, що дозволяє працювати з листом товщиною від 4 до 10 мм. Також є можливість обробки великих деталей за допомогою апарату з робочою зоною 2000 на 6000 мм.

Ціна на вальцювання залежить від кількості прокаток: до 5 прокаток – від 300 грн/прокат; від 10 прокаток – 252 грн/прокат.

Для отримання більш точної та детальної інформації стосовно вартості вальцювання, необхідно сформувати замовлення та зв’язатися зі спеціалістами компанії будь-яким зручним способом.