Вальцювання – це вигин без дефектів та кутів

Вальцювання – це вигин без дефектів та кутів

Одним із способів, який користується популярністю в обробці листового металу, є вальцювання. Суть його полягає в пропусканні гнучкого листа через вальцювальні валки обладнання, у результаті чого він деформується відповідно до заданої форми – круглої, циліндричної, конусоподібної. Потім відбувається його зварювання по шву. Якщо необхідно отримати складну форму, застосовується прокатка між вальцями різного діаметру.

Замовивши в компанії BZKU ARDENZ послуги вальцювання, отримаєте низку переваг:

- здійснення процесу на високотехнологічному обладнанні дозволяє отримувати якісні заготовки;

- у зв'язку з відсутністю температурного впливу зберігаються функціональні властивості вихідного матеріалу;

- рівномірність деформації запобігає виникненню тріщин, пор чи інших якихось дефектів як ззовні, так і всередині виробу;

- технологія дає можливість обробляти різні види металу, зокрема чорного та кольорового, нержавіючої сталі, бронзи, латуні, міді тощо;

- є економічно вигідними, оскільки при вальцюванні низька витрата матеріалів;

- обробка надформатів, а також листового металу із максимальною товщиною 10 мм, мінімальною – 4 мм.

ОСОБЛИВОСТІ ВАЛЬЦЮВАННЯ ЛИСТОВОГО МЕТАЛУ

Різний тип листів, які є відмінними за товщиною, рифленням та іншими параметрами, передбачає використання різних вальців. Оброблення металу таким методом призводить до зміни його фізичних характеристик: відбувається ущільнення заготовок, вирівнювання їх по товщині, набуття ними однорідної форми.

Наші клієнти також можуть замовити завальцювання кромок листового металу. Воно є необхідним, коли потрібно заготовку використовувати в подальшому, приміром, як покрівельний матеріал. При цьому по краю заготовки здійснюються подвійні або ординарні фальці, які є надійним з’єднанням їх між собою. За необхідності можна завальцювати кромки кінців труб, а також циліндричних виробів.

З нами зможете без проблем виготовити деталі та конструкції для автобудівництва, промисловості, енергетичної сфери тощо.

У разі необхідності наші спеціалісти підготують технічні документи для вальцювання металу, врахувавши в процесі проєктування поставлені конкретні задачі.

BZKU ARDENZ завжди йде назустріч, пропонує компроміси, вигідні ціни на послуги та знижки, з якими можна ознайомитися на офіційному сайті. Спеціалісти компанії завжди відповідально ставляться до виконання взятих зобов’язань. Поєднання досвіду, якісного сервісу імпонує нашим постійним клієнтам та новачкам.