Згинання труб із BZKU ARDENZ – це просте рішення складної задачі

Згинання труб із BZKU ARDENZ – це просте рішення складної задачі

Серед послуг компанії BZKU ARDENZ, яка в замовників користується особливим попитом, – гнуття труб. Використання професійного обладнання дозволяє нашим спеціалістам змінювати форму порожнистих труб, розширюючи їх форму або надаючи певну конфігурацію методом округлення.

У нас можна замовити послугу гнучки на вашій деталі з формуванням на ній необхідного кута. Цим методом обробляємо труби із таких матеріалів: міді, алюмінію, латуні, бронзи, чорних та кольорових металів, оцинкованої сталі тощо.

ГНУТТЯ ТРУБ – ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

Під час ремонтних або будівельних робіт виникає необхідність згинання профільної труби, яка має високу міцність, отож надати їй потрібну форму без зусиль не вийде. Наші спеціалісти виконують це швидко і без проблем.

Ми гнемо такі види профільних труб:

- квадратну;

- плоскоовальну;

- прямокутну;

- овальну.

Ми також гарантуємо надійне та ефективне згинання круглої труби. Прокату надається згин або загин необхідного кута із заданим внутрішнім радіусом в одній або декількох площинах.

У нас варто замовити послугу гнуття профільних і круглих труб тому що:

- гарантуємо відмінну якість згину з будь-якого прокатного матеріалу;

- наше обладнання запрограмовує операції з урахуванням гнучкості металу і цим суттєво підвищує точність згину і повторюваність;

- устаткування дозволяє уникнути в місці згину труби критичного її утончення;

- висока якість згину при відсутності подрянин;

- обробляємо надформати: максимальний діаметр труб становить 42 мм;

- здійснюємо згинання заготовок довжиною до 6000 мм;

- отримаєте ідеальні вигини (градус кутів від 0 до 180 градусів та збереження геометрії виробу).

Наші фахівці визначають мінімальний радіус згинання труби та максимально допустимий. Адже саме це гарантує майбутньому виробу довговічність, міцність та збереження його початкових форм. Тому дуже важливо правильно провести технічні розрахунки. З нами – це просто. Ваші вироби будуть міцними та довговічними.

Попри складність роботи, спеціалісти компанії, виконують її швидко, в обумовлені терміни і відповідно до обсягів та необхідних технічних характеристик. Із вартістю послуг гнуття труб можна ознайомитися на офіційному сайті компаній. Зв'яжіться з нами через форму зворотнього зв’язку або зателефонуйте. Проконсультуємо, у разі необхідності допоможемо з кресленнями.